Winterwind International Wind Energy Conference 2019

Syfte

Winterwind är ett internationellt måste för alla som arbetar med frågor relaterade till vindkraft i kalla klimat. Winterwind hittade tidigt sin egen nisch i vindkraft i kallt klimat och samlar varje år världens vindkraftsprofessionella i Sverige för att diskutera utmaningarna för att generera vindkraft i kalla klimat.

Winterwind erbjuder seminarier, debatter, affischutställningar, nätverk, sociala evenemang och tekniska besök. 

Det viktigaste mötet för vindkraft i kallt klimat!

Winterwind är ett internationellt måste-go för alla som arbetar med frågor relaterade till vindkraft i kalla klimat. Winterwind hittade tidigt sin egen nisch i vindkraft i kallt klimat och samlar varje år världens vindkraftprofessionella i Sverige för att diskutera utmaningarna för att generera vindkraft i kalla klimat.
Winterwind erbjuder seminarier, debatter, affischutställning, nätverk, sociala evenemang och tekniska besök. 2018 introducerade vi också Winterwind Open Innovation Contest, OIC.
Parallellt med konferensen är det en mässa.
Deltagare är världens vindkraftverksamma som forskare, ingenjörer, tillverkare, utvecklare, konsulter, investerare, vindkraftägare, studenter och O & M-leverantörer.
Det viktigaste mötet för vindkraft i kallt klimat!
Organiserad av Svenska Windpower Association sedan 20

Berör

Världens vindkraftverksamma som forskare, ingenjörer, tillverkare, utvecklare, konsulter, investerare, vindkraftägare, studenter och O & M-leverantörer.

Datum

den 4 februari 2019

Plats

Umeå

Övrigt

Mer information hittar du på Winterwind:s hemsida

Kontakt

Ulla Hedman Andrén

Project Manager & Member of program committee

ulla@svensk-vindkraft.org