Swedish Forest Management and the Bioeconomy

Syfte

Invitation

Anmälan är nu öppen!

Europaforum Norra Sverige bjuder in till ett seminarium om det svenska skogsbruket och bioekonomin den 28 november på Sveriges ständiga representation vid EU i Bryssel. På seminariet diskuterar beslutsfattare på svensk regional och nationell nivå samt EU:s institutioner det svenska skogsbruket och dess bidrag till att motverka klimatförändringar och till framväxten av den skogsbaserade industrin.

Anna Holmberg, Energidirektör på Skogsindustrierna, är expertmoderator på session 1: "Sustainable Forest Management & Climate Change Mitigation". 

Magnus Matisons, projektledare Bioekonomi på Biofuel Region, är expertmoderator på session 2: "The Bioeconomy - Forest raw materials contribution to the growth of the forest-based industries". 

Seminariet arrangeras av North Sweden European Office. Mikael Janson, Direktör på North Sweden är moderator.

Europaforum Norra Sverige (EFNS) är ett nätverk för politiker på lokal och regional nivå från Norrbotten, Västerbotten, Jämtland och Västernorrland. EFNS är en mötesplats och kunskapsarena där EU:s politik analyseras och diskuteras i de avseenden där den berör norra Sverige. EFNS bevakar Europafrågor för att påverka EU:s lagstiftning.

europaforum-2010logga

In English

Berör

 Offentlig förvaltning, industri och akademi.

Datum

den 28 november 2017

Plats

Bryssel

Övrigt

Inbjudan och program

Anmäl dig online senast den 24 november 2017. Du får bekräftelse innan seminariet.

 

Kontakt

Hör av dig till oss på North Sweden European Office vid frågor om:

Programmet: 

Mona Mansour
Senior Adviser European Affairs
mona.mansour@northsweden.eu

+32 475 773963, +46 70 3918399

Anmälan:

Sofia Baumgartner
Lovisa Jonsson