Anmälan är öppen – Hydrogen Valleys’ Days i Bryssel 17–18 juni

Den 17–18 juni kommer Hyrdogen Valleys’ Days att äga rum i Bryssel där lanseringen av en färdplan för Hydrogen Valleys i EU kommer att ske. Evenemanget organiseras av Clean Hydrogen Partnership och EU-kommissionen, dagarna kommer att inkludera diskussioner med beslutsfattare, lokala myndigheter och projektutvecklare.

Evenemanget Hydrogen Valleys’ Days arrangeras av Clean Hydrogen Partnership och EU-kommissionen den 17–18 juni i Bryssel med fokus på lanseringen av en färdplan för Hydrogen Valleys i EU och tillhörande anläggningar. Evenemanget bygger på arbetet från Clean Hydrogen Joint Undertaking (JU) som är ett offentligt-privat partnerskap som stödjer forskning och innovation inom vätgastekniken i Europa. 

Evenemanget kommer bestå av diskussioner med beslutsfattare och lokala myndigheter, projektutvecklare, investerare samt industrileverantörer som arbetar för att forma lokala väteekosystem. Genom implementeringen av fler väteekosystem ska det hjälpa till att nå REPowerEU:s mål att fördubbla antalet vätedalar i EU tills 2025.    

Läs mer om evenemanget och och anmäl dig här

 

Partner: Clean Hydrogen Partnership, EU-kommissionen

Plats: Bryssel

Detta evenemang har redan varit eller så saknar evenemanget tillfällen.