Delta på Fehrmarn Beltdays 2023!

Fehmarnbeltdays äger rum den 11-12 juni i Rødbyhavn, Danmark. Konferensen fokuserar på Fehmarnbelt-tunneln, en planerad järnvägstunnel som kommer att förbättra transport- och kommunikationsförbindelserna mellan Tyskland och Danmark. Deltagarna kommer att få insikt i projektet och dess påverkan på regionen och Europa som helhet under två dagar, med en medborgardag som är öppen för allmänheten och en konferensdag med talare och paneldebatter om samarbete över gränserna och industriell utveckling.

Den 11-12 juni anordnas Fehmarnbeltdays i Rødbyhavn, Danmark. Konferensen är i nära anslutning till Fehmarnbelt-tunneln, en planerad järnvägstunnel som kommer att förbättra transport- och kommunikationsförbindelserna mellan Tyskland och Danmark. Deltagarna kommer att få insikt i projektet och dess påverkan på regionen och Europa som helhet.

Konferensen är uppdelad i två dagar, medborgardagen den 11 juni och konferensdagen den 12:e.

Medborgardagen som är öppen för allmänheten kommer att erbjuda guidade turer på byggplatsen, presentationer av talare från Femern A/S, en utställning om byggprojektet med filmer och animationer, musik, matstånd, barnunderhållning och mer.

Under konferensdagen den 12 juni kan man vänta sig talare och paneldebatter som handlar om att bygga samarbete över gränserna mellan Danmark, Tyskland, Sverige och Norge, och hur man kan skapa en blomstrande industriell utveckling i regionen. 

Konferensen avslutas med en middag på Engestofte Gods. Det finns också en välkomstgrill dagen före konferensen.

Läs programmet och anmäl dig här: Conference Day 2023 - Fehmarnbelt Days 2023

 

Partner: Fehmarnbelt Days

Plats: Rødbyhavn

Detta evenemang har redan varit eller så saknar evenemanget tillfällen.