Europeiska innovationsrådets första toppmöte öppet för registrering!

Det nya europeiska innovationsrådet, som lanserades i mars 2021, firar sitt första toppmöte den 24–25 november 2021 i på plats i Bryssel och online. Registrering är öppen fram till 12 november.

Evenemanget som äger rum både digitalt och i fysisk form i Bryssel den 24-25 november är det nya europeiska innovationsrådets (EIC) första toppmöte. Rådet lanserades i mars 2021 och är till för att identifiera och stödja banbrytande teknik och innovationer med potential att skala upp internationellt.

EIC vill med evenemanget erbjuda en möjlighet för europeiska nystartade företag och innovatörer, särskilt små och medelstora företag, forskare, företag samt potentiella investerare och riskkapitalister att ansluta och nätverka. 

Mariya Gabriel, EU-kommissionären för innovation, forskning, kultur, utbildning och ungdom kommer officiellt att lansera EIC Forum och tillkännage vinnarna av EIC Women Innovators Prize och iCapital Award.

Hybridprogram kommer innehålla stora policyuppdateringar, tips och tricks om patent och immateriella rättigheter, diskussioner om tekniköverföringar, pitching-tekniker, mingel med vinnarna av European Innovation Procurement Awards, samt fördjupad inblick i EIC-fonden. 

Organisatör: Europeiska innovationsrådets och genomförandeorganet för små och medelstora företag. 

Tid: Onsdag 24 november 2021, 13.30 till torsdag 25 november 2021, 17.30. 

Anmälan: Registrering är nu öppen för både digital och fysisk medverkan. Anmäl dig här senast den 12 november klockan 17.00.

Läs mer om eventet här.