Registrera dig till Making Skills Count Conference

Den 8–9 juni arrangeras konferensen Making Skills Count, vilket sker inom ramen för Europaåret för kompetens 2023. Konferensen kommer att samla experter, beslutsfattare och intressenter för att under två dagar diskutera olika möjligheter och kompetensrelaterade utmaningar. Anmäl dig för att följa konferensen digitalt.

Konferensen Making Skills Count arrangeras i hybridformat 89 juni, och syftar till att samla verksamma aktörer och intressenter för att diskutera aktuella frågor kopplat till kompetens.  

Från EU-nivå kommer Nicolas Schmidt, EU-kommissionär med ansvar för sysselsättning och sociala rättigheter, att medverka som talare och inleda konferensen. Därefter kommer konferensen innefatta ett högnivå-panelsamtal och ett flertal workshops på olika teman. Under ett av panelsamtalen kommer den gröna och digitala omställningen att utgöra temat för diskussionen, där panelen kommer att diskutera kompetensrelaterade utmaningar kopplat till omställningen.  

Konferensen kommer att ske i hybridformat. Den fysiska anmälan är stängd men det finns möjlighet att följa eventet digitalt.  

Läs mer om konferensen, dess program och hur du registrerar dig här.

Partner: EU-kommissionen

Plats: Bryssel/Online

Datum/Tid: 2023-06-08 09:30 - 23:59

Kommande tillfällen

2023-06-09 00:00 - 14:30