Save the date: Arktisk infrastrukturkonferens i Kiruna den 19–20 januari

Den 19–20 januari anordnar LKAB, Narviks hamn, Norrbotniabanan och Nordic Publishing en Arktisk infrastrukturkonferens i Kiruna. Lotta Rönström från North Sweden medverkar i eventet.

LKAB, Narviks hamn, Norrbotniabanan och Nordic Publishing bjuder in till "Arctic Infrastructure Conference – Forumet för hållbara logistiksystem" den 19–20 januari 2022 på Scandic Hotel Ferrum, i Kiruna, Sverige. 

Syftet med konferensen är att fokusera på de aktuella utmaningarna och den politiska dimensionen av infrastrukturella och logistiska frågor i norra Skandinavien och Finland samt att främja ett ökat samarbete mellan regionerna i norra Sverige, Norge och Finland för förbättrad hållbar logistik. 

Konferensen kommer att samla beslutsfattare från Sverige, Norge och Finland som arbetar med infrastruktur och logistiska frågor kring hållbara transporter i norra Skandinavien och Finland. Representanter från basnäringarna, skaldjursnäringen, industriföreningar samt kommunala, regionala och nationella politiker.  

Konferensen arrangeras av Nordic Publishing och Lotta Rönström, Senior advisor på North Sweden European Office kommer att medverka i eventet.   

Registreringen öppnar snart 

Läs mer om evenemanget här https://www.arcticinfrastructure.se/ 

Partner: LKAB, Narviks hamn, Norrbotniabanan och Nordic Publishing

Plats: Scandic Hotel Ferrum, Kiruna

Datum/Tid: 2022-01-19 08:00 - 23:59

Kommande tillfällen

2022-01-20 00:00 - 17:00