Save the date: EU Design Day 2023 den 25 maj 2023!

EU Design Days 2023 är ett evenemang som samlar talanger i designvärlden för att utforska temat "Designing for a Sustainable Future". Evenemanget kommer att äga rum i Bryssel med talare, workshops, utställningar och nätverksmöjligheter– allt med fokus på att visa upp de senaste trenderna och idéerna inom designvärlden.

EU Design Days 2023 är ett årligt evenemang som samlar de begåvade och kreativa hjärnorna i designvärlden. Evenemanget kommer att hållas den 25 maj, och kommer att äga rum i Bryssel. Under detta evenemang kommer deltagarna att ha möjlighet att delta i ett brett utbud av aktiviteter, inklusive workshops, utställningar och nätverkssessioner.

Evenemanget kommer att fokusera på temat "Designing for a Sustainable Future", med tonvikt på att utforska hur design kan spela en avgörande roll för att forma en mer hållbar och rättvis värld. Huvudtalarna kommer att inkludera några av de mest kända formgivarna och designtänkarna från hela världen. De kommer att dela med sig av sina insikter och erfarenheter om hur design kan användas för att lösa komplexa problem och skapa en bättre värld för alla.

Deltagarna kommer också att ha möjlighet att delta i praktiska workshops och få praktiska färdigheter och kunskaper från experter på området. Evenemanget kommer också att innehålla en rad utställningar som visar upp innovativa och banbrytande designer från hela världen. Detta kommer att ge deltagarna en unik möjlighet att upptäcka nya trender och idéer inom designvärlden.

Under hela evenemanget kommer det att finnas möjligheter till nätverkande och samarbete. Deltagarna kommer att få chansen att få kontakt med andra designers, entreprenörer och innovatörer från hela världen.

Läs mer här