Välkommen på NSPA Forum 2023 i Joensuu 14 december

Välkommen att delta vid det årliga forumet för Northern Sparsely Populated Areas (NSPA) som samlar regionerna i norra Sverige, Finland och Norge. NSPA forumet är öppet för alla med intresse för norra Sverige och regionens viktiga samverkan med finska och norska aktörer. Registreringen är nu öppen!

Den 14 december organisera nätverket Northern Sparsley Populated Areas (NSPA) sitt årliga NSPA Forum i Joensuu, Finland.  

NSPA, nätverket för Sverige, Finland och Norges 13 nordligaste regioner, årliga forum går detta år av stapeln i Joensuu, Finland och kommer i år att fokusera på EU:s sammanhållningspolitik såväl som på den pågående OECD studien som fokuserar på att skapa utveckling för Europas nordliga glesbefolkade områden i det Europeiska Arktis. Forumet kommer utöver detta även lägga fokus på säkerhetspolitik och planer på infrastruktur i NSPA regionerna, såväl som en workshop som behandlar NSPA:s framtid. 

Forumet äger rum den 14 december 8.30–16.00, men det finns även möjlighet att delta vid en mottagning dagen före konferensen, den 13 december klockan 19.30. Registreringen till konferensen är nu öppen.   

Registrera dig till konferensen här

Läs mer om NSPA här

Partner: Northern Sparsely Populated Areas (NSPA)

Plats: Joensuu, Finland

Detta evenemang har redan varit eller så saknar evenemanget tillfällen.