Medverka på Europeiska vätgasveckan 2023

Årets upplaga av den Europeiska vätgasveckan arrangeras på plats i Bryssel den 20-24 november och syftar till att samla verksamma aktörer inom vätgassektorn för att diskutera aktuella frågor, möjligheter och utmaningar kopplade till sektorn. Under eventet kommer det finnas möjlighet till att medverka på olika konferenser, besöka utställningsområdet och knyta nya kontakter. Nu är det även möjligt att ansöka om att medverka med en egen monterplats på eventets utställningsområde. Registreringen för evenemanget har nu öppnat.

Den 2024 november anordnas den fjärde upplagan av den Europeiska vätgasveckan på plats i Bryssel. Eventet som arrangeras av organisationen Hydrogen Europe i samarbete med EU-kommissionen, Clean Hydrogen Partnership och Hydrogen Europe Research, syftar till att samla representanter från politiken, näringsliv, industri, civilsamhälle och akademi för att diskutera aktuella frågor, utmaningar och möjligheter kopplade till EU:s vätgassektor. Det fem dagar långa eventet är det största eventet tillägnat vätgas och samlade under förra årets upplaga ungefär 3000 besökare och över 100 talare och utställare. Årets event kommer att innehålla presentationer, konferenser, ett utställningsområde och nätverksmöjligheter.

Nu finns det möjlighet att ansöka om att medverka med en egen monterplats på eventets utställningsområde. Läs mer om kostnader och om hur du ansöker här.

Registrera dig på evenemanget här

Läs mer om den Europeiska vätgasveckan här.

Läs mer om när aktörer från norra Sverige tog plats på vätgasveckan i Bryssel 2022 här. 

Partner: Hydrogen Europe, EU-kommissionen, Clean Hydrogen Partnership, Hydrogen Europe Research

Plats: Bryssel

Detta evenemang har redan varit eller så saknar evenemanget tillfällen.