Eures arbetardag

European Job Day (EJD) syftar till att matcha arbetssökande med arbetsgivare över hela Europa. Evenemanget arrangeras av Europeiska kommissionen och Eures, den europeiska arbetsförmedling tjänst som erbjuder gratis information, råd och stöd till arbetssökande och arbetsgivare.

Årets evenemang kommer att äga rum i Bryssel och online på lördag 6 okt 2012 10:00 till 17:00. Från där du är i Europa, kan du nu logga in på www.europeanjobdays.eu att hitta användbar information om händelsen.

Här kommer du att kunna följa livestreamad presentationen hålla fria en-till-en intervjuer med arbetssökande antingen på plats eller online och få råd från anställnings rådgivare.

Mer än 10 000 deltagare förväntas delta på plats och tusentals mer på nätet. Årets evenemang kommer att fokusera på vård, IT och "gröna" jobb som har identifierats som tillväxtbranscher.

För mer information om European Job Day och hur du deltar läs mer här.

/MB

 

European Job Day, Bryssel, 6 oktober 2012
Är du en arbetsgivare söker folk att fylla dina jobb lediga? Vill du få kontakt med skickliga arbetssökande i hela Europa och höja ditt företags profil på samma gång?
Varför inte delta i årets European Job Day den 6 oktober?
European Job Day (EJD) är en plats och online jobb dag händelse som syftar till att matcha arbetssökande med arbetsgivare över hela Europa. Evenemanget arrangeras av Europeiska kommissionen och Eures, den europeiska arbetsförmedling tjänst som erbjuder gratis information, råd och stöd till arbetssökande och arbetsgivare.
Årets evenemang kommer att äga rum i Bryssel och online på lördag 6 okt 2012 10:00 till 17:00. Från där du är i Europa, kan du nu logga in på www.europeanjobdays.eu att hitta användbar information om händelsen.
Den 6 oktober kommer du att kunna följa livestreamad presentationen hålla fria en-till-en intervjuer med arbetssökande antingen på plats eller online och få råd från anställning rådgivare.
Mer än 10 000 deltagare förväntas delta med tusentals mer gå på nätet. Årets evenemang kommer att fokusera på vård, IT och "gröna" jobb som har identifierats som tillväxtbranscher.
För att delta i årets jobbdag
29 Aug 2012 Norra Sverige i EU

Norra Sverige i EU

North Sweden arbetar för att norra Sverige ska få bästa förutsättningar att ta del av de möjligheter som EU-medlemskapet ger och samtidigt på bästa sätt bidra till att utveckla Unionen. Regionens styrkor och potential ska vara väl synliggjorda för EU:s beslutsfattare i de frågor som påverkar regionen.

Kontaktperson: Mikael Janson

Mer information