Ny EP-kanal för information

Nu hittar du online-kommunikation från parlamentets olika aktörer, 754 ledamöter, 7 politiska grupper och talmannen, samlat på ett ställe med löpande uppdateringar. Europaparlamentet har lanserat en ny kanal för information: EP Newshub. 

 

All information som publiceras på fem olika plattformer på nätet av ledamöter, politiska grupper, talmannen eller parlamentets kommunikationstjänster kommer att samlas i en lättöverskådlig ny tjänst som gör det enkelt att hitta relevant information från olika plattformer.

Med EP Newshub kan du följa, på en sida, så gott som direkt vad exempelvis svenska ledamöter uttalar sig om på nätet, vilka ämnen som ledamöterna och de politiska grupperna diskuterar just nu. Du kan också leta efter ett specifikt ämne och se vad ledamöternas åsikter om detta. 

Läs och prova EP Newshub här.

/MB

18 Jul 2012 Norra Sverige i EU

Norra Sverige i EU

North Sweden arbetar för att norra Sverige ska få bästa förutsättningar att ta del av de möjligheter som EU-medlemskapet ger och samtidigt på bästa sätt bidra till att utveckla Unionen. Regionens styrkor och potential ska vara väl synliggjorda för EU:s beslutsfattare i de frågor som påverkar regionen.

Kontaktperson: Mikael Janson

Mer information