MEP Awards 2014

Nomineringen till 2014 års MEP Awards är nu öppen. MEP Awards handlar om att uppmärksamma det jobb som Europaparlamentarikerna har gjort i Europaparlamentet under årets gång. Eftersom det i maj 2014 kommer att vara val till Europaparlamentet kommer 2014 års MEP Awards även att uppmärksamma det arbete som Europaparlamentarikerna har gjort under den nuvarande parlamentsperioden.

Nomineringsperioden avslutas den 17 januari 2014, därefter öppnar omröstningen den 17 februari 2014. Vinnarna kommer att annonseras på en prisceremoni den 18 mars 2014 i Bryssel. Bland 2013 års MEP Awards vinnare fanns den svenska Europaparlamentarikern Carl Schlyter som uppmärksammades för det arbete han gjort för djurs rättigheter i EU.

För mer information och att nominera din favorit MEP

/Filip Ingelström

04 Dec 2013 Norra Sverige i EU

Norra Sverige i EU

North Sweden arbetar för att norra Sverige ska få bästa förutsättningar att ta del av de möjligheter som EU-medlemskapet ger och samtidigt på bästa sätt bidra till att utveckla Unionen. Regionens styrkor och potential ska vara väl synliggjorda för EU:s beslutsfattare i de frågor som påverkar regionen.

Kontaktperson: Mikael Janson

Mer information