Ny Sommarpraktikant

North Sweden tackar praktikanterna Niklas Johansson och Eric Lundvall som har arbetat hos oss under våren, och önskar dem stort lycka till i fortsättningen. Samtidigt välkomnar vi sommarens praktikant Josephine Ylipää som kommer att finnas på kontoret fram till slutet av juli.

Josephine studerar sista året på sin kandidatexamen i internationell statsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö. Hon har sina rötter i Pajala, men är mestadels uppvuxen i Luleå och har därav en direkt koppling till den norra regionen. Praktikjobbet på North Sweden ser hon som en bra erfarenhet för att bli insatt i EU och den norra regionens arbete i praktiken. Hennes personliga intresse är miljöpolitik, och hon hoppas på att få en inblick i hur de aktuella miljöfrågorna i EU berör regionen.

130626Josephine1

Klicka här för att kontakta Josephine

 

26 Jun 2013 Norra Sverige i EU

Norra Sverige i EU

North Sweden arbetar för att norra Sverige ska få bästa förutsättningar att ta del av de möjligheter som EU-medlemskapet ger och samtidigt på bästa sätt bidra till att utveckla Unionen. Regionens styrkor och potential ska vara väl synliggjorda för EU:s beslutsfattare i de frågor som påverkar regionen.

Kontaktperson: Mikael Janson

Mer information