Nya praktikanter våren 2013

North Sweden tackar praktikanterna Eleanor Cooper och Johan Leyman som varit med oss under hösten och önskar dem lycka till i framtiden. Vi hälsar nu två ny praktikanter välkomna, som kommer att vara med oss hela våren fram till sommaren.

Eric Lundvall studerar internationell affärsmiljö vid Luleå tekniska universitet. Har bott i Luleå sedan 2006 och har bland annat arbetat på IKEA i Haparanda. Eric är uppväxt i Helsingborg men flyttade efter gymnasiestudier norrut för ett äventyr som tagit honom till utbytesstudier i Seoul, Sydkorea, och nu till praktik i Bryssel. Eric ser fram emot våren och att lära sig mer om hur man i Bryssel arbetar med regionala frågor. Han säger att med den regionala utvecklingen så utvecklas EU.

Niklas Johansson har läst Europakunskap vid Göteborgs Universitet och har där studerat EU:s politiska system och den europeiska integrationen. Han kommer från Sunderbyn utanför Luleå och har planer på att återvända efter slutförda studier. Praktiken på North Sweden European Office innebär en chans att följa och delta i norra Sveriges engagemang i EU.

130122-Eric och Niklas

Klicka här för att kontakta Eric och Niklas

22 Jan 2013 Norra Sverige i EU

Norra Sverige i EU

North Sweden arbetar för att norra Sverige ska få bästa förutsättningar att ta del av de möjligheter som EU-medlemskapet ger och samtidigt på bästa sätt bidra till att utveckla Unionen. Regionens styrkor och potential ska vara väl synliggjorda för EU:s beslutsfattare i de frågor som påverkar regionen.

Kontaktperson: Mikael Janson

Mer information